Profită de Reduceri de până la -70%!
  
  
  
  
 Poze Oja Semipermanenta SensoPRO Fire Cat Eye #03, 10 ml

 

Oja Semipermanenta SensoPRO Fire Cat Eye #03, 10 ml

SKU: S0809

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.

Pret vechi: 40,00 RON Reducere 75%

Pret nou: 9,90 RON

Vezi si alte produse din categoria: Oja Semipermanenta Fire Cat Eye SensoPRO

Oja Semipermanenta SensoPRO Fire Cat Eye #03, 10 ml  este solutia ideala ca unghiile tale sa iasa in evidenta in orice moment! Aceasta oja este foarte pigmentata, usor de aplicat si cu o densitate medie.

Poti obtine efectul stralucirii ochilor de pisica in cativa pasi simpli cu oja semipermanenta Fire Cat Eye SensoPRO. Efectul de Cat Eye este mult mai intens deoarece variatia de culoare, atunci cand folosesti magnetul, va fi mai mare. Astfel, vei obtine efecte metalice in culori vii.

Mod de utilizare:

  1. Incepe prin a pregati unghia prin matuire cu ajutorul unui buffer sau pila.
  2. Aplica un strat subtire de Base Coat ce se usuca la lampa UV sau LED
  3. Aplica primul strat de oja Fire Cat Eye SensoPRO dupa care foloseste pixul magnet pentru activarea micro particulelor metalice din oja. Mentine magnetul deasupra unghiei timp de 5-10 secunde apoi polimerizeaza manichiura la lampa. Revino cu un al doilea strat de oja prin acelasi proces.
  4. La ultimul pas, aplica un strat de Top Coat pentru sigilarea unghiei. Acest ultim proces va adauga si un luciu mai puternic.

Manichiura ta nu va trece neobservata. Pentru a obtine efectul din imagine, este necesar sa aplicati oja pe o baza neagra - gel uv sau oja semipermanenta.

0374.877.555 - Comenzi telefonice

 


Cod produs - SKU: S0809